Bouwmanagement

Een zorgeloos bouwproces

Een bouwproces kan behoorlijk risicovol zijn. We zijn er trots op dat we voor onze klanten een betrouwbare partner zijn bij de renovatie, aanbouw of verbouw van bestaand vastgoed. Wij coördineren het gehele bouwproces met kennis van zaken. We hebben veel inzicht in de bouwkundige en technische processen en adviseren met het oog op toekomstige beheersaspecten. Daarbij managen wij alle communicatielijnen in het bouwproces.

Wij werken met een landelijk netwerk van vaste leveranciers. Voordeel daarvan is dat wij hen goed kennen en zij kennen ons goed. Ze weten hoe wij werken, wat we belangrijk vinden bij de bouw en wat onze verwachtingen zijn. We weten van hen dat ze betrouwbaar zijn, dat we snelle service kunnen verwachten en dat ze deskundig zijn. Wij verzorgen de planning en zijn voor u het enige aanspreekpunt. Zo waarborgen we voor u een zorgeloos bouwproces.

Duurzaamheid

Bij het managen van uw bouwproces houden we rekening met duurzaamheid. Zo zorgen we in overleg met u dat in openbare ruimten ledverlichting wordt aangelegd, dat luchtbehandelingsinstallaties op duurzame manier worden aangelegd en dat, waar mogelijk, duurzame bouwmaterialen worden gekozen. We houden trends en ontwikkelingen in de gaten en handelen pro-actief voor een duurzame toekomst.