Commercieel beheer

Commercieel vastgoedmanagement voor tevreden en solvabele huurders

Wij hebben niet alleen meer dan 20 jaar ervaring in het commercieel beheer van vastgoed, we zijn ook fiscaal-juridist en bedrijfseconoom met veel verstand van vastgoedbeheer. We zetten al onze kennis en ervaring in voor een waardevolle vastgoedportefeuille met tevreden en solvabele huurders met langjarige huurovereenkomsten. Door onze kennis zien wij op tijd risico’s, brengen die in kaart en managen problemen proactief. Dat verhoogt de waarde van uw vastgoed en resulteert in een onbezorgd, optimaal vastgoedbeheer.

Wij bepalen een helder verhuurbeleid en verzorgen het gehele traject van huurvoorstel tot huurovereenkomst. Na de sleuteloverdracht zijn wij aanspreekpunt voor meldingen, klachten of vragen. We verlenen hoogwaardige service aan uw huurders. We zijn altijd bereikbaar en lossen problemen snel op. Door heldere communicatie en een adequate reactie op vragen van uw huurders, weten zij precies waar ze aan toe zijn.

Zo houden we een scherpe controle op de voortgang van de verhuur, monitoren we huurprijzen, contracttermijnen en expiratiedata, begeleiden we de verhuur van beschikbare ruimte, maken we huurvoorstelllen, doen de huuronderhandelingen en maken afspraken over huurcondities. Ten slotte stellen we de huurovereenkomst op en eventueel andere contractstukken. Eventueel zorgen we voor een upgrade van de ruimte of laten aanpassingen uitvoeren die de huurder heeft gevraagd. Zo zorgen we dat objecten altijd verhuurd zijn.

Van bezichtiging tot afhandeling van alle zaken die kunnen voorkomen … u heeft er geen omkijken naar.

Duurzame verhuur

Met huurders en kopers bespreken we wensen en eisen met betrekking tot duurzaamheid. Hoewel per 1 juli 2023 alle panden minimaal energielabel C moeten hebben, willen met name internationale bedrijven alleen panden huren met label A. Wij zorgen ervoor dat uw panden optimaal verhuurd kunnen worden.