Over ons

Betrokken, ervaren, deskundig.

Amres bestaat uit een team van vier vakbekwame, ervaren en betrokken vastgoedprofessionals. We zijn al ruim 20 jaar geleden begonnen met vastgoedfondsen en hebben dus jarenlange ervaring in de branche. Wij zijn uw partner bij het effectief beheren en managen van uw vastgoed.

Naast onze enorme ervaring brengen we onze expertise mee. Als juridisch onderlegde bedrijfseconomen weten we van de hoed en de rand. We werken nauw samen en brengen onze juridische, economische, bouwkundige en technische deskundigheid bijeen om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. We hebben inmiddels een valide organisatie opgebouwd, waar klanten, huurders, gebruikers en leveranciers enorm veel vertrouwen in hebben. We zijn oplossingsgericht en luisteren goed naar de klant en naar de huurder. We snappen wat belangrijk is voor hen. Onderscheidend is ons eigen sterke netwerk van vaste partners. We kunnen elkaar makkelijk vinden en begrijpen elkaar goed, zo kunnen we snel en efficiënt werken. Daarbij monitoren wij de communicatie en het contact met de huurder. Zo weten we op tijd of de huurder tevreden is of wil vertrekken en met welke reden.

Waar we trots op zijn, is onze full service organisatie op het gebied van vastgoedfondsen. De investeerder heeft er geen omkijken naar. Het voordeel van alle activiteiten onderbrengen bij één organisatie is dat administratief en technisch beheer in elkaars verlengde komen te liggen. Iedereen kent de objecten en alle ins en outs van de huurders. Er is minder overdracht nodig, minder kans op ruis. Er zijn kortere lijnen, waardoor sneller gehandeld kan worden. En er is maar één contactpersoon, één factuur. Met onze full service organisatie heeft onze klant meer gemak en een gevoel van rust.

Kortom, met onze persoonlijke one stop shop-benadering zorgen we voor een vastgoedportefeuille op maat. Zo zijn alle aspecten van uw vastgoed in balans.