Vastgoedfondsen

Waardevol beleggen? Beleg in een vastgoedfonds!

Bent u particulier of institutioneel belegger en geïnteresseerd in beleggen in vastgoed? Neem contact met ons op over alle vastgoedfondsen waarin u kunt participeren. Wij adviseren u welk fonds past bij uw beleggingsdoelstellingen.

Onze vastgoedfondsen zijn gericht op de verwerving van een beleggingsportefeuille met relatief nieuw en kwalitatief hoogwaardig vastgoed. Daartoe selecteren we vastgoedobjecten en trekken vreemd vermogen aan om de beleggingen te financieren. We exploiteren het bestaande vastgoed om dit na een van tevoren bepaalde periode te verkopen. Sommige fondsen hebben een zogenaamd open-end-karakter, zodat bij eventuele nieuwe investeringen nieuwe aandeelhouders kunnen toetreden. Ook gespecialiseerde fondsen behoren tot onze portefeuille, bijvoorbeeld fondsen met single-tenant-beleggingen of fondsen voor beleggingen in industrieel vastgoed.

Wij beheren circa 70 vastgoedobjecten in 15 vastgoedfondsen. We beleggen gediversifieerd. We zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om beleggers op verantwoorde wijze te laten profiteren van de diverse vastgoedsectoren.

Neem deel aan vastgoedfondsen van Amres en geniet zorgeloos van mooie vastgoedbeleggingen!

Hebt u interesse? Wilt u deelnemen?

Via onderstaande formulier kunt u uw gegevens invullen. Wij nemen direct contact met u op om de details met u te bespreken. We kijken uit naar een mooie samenwerking.